Acollir

acollides

 

Què significa ser casa d'acollida?

Ser casa d'acollida significa poder donar una llar, una dedicació i un temps dins de les nostres possibilitats, un animal recentment rescatat d'una situació lamentable i d'abandonament. D'aquesta manera pots ajudar-nos a tenir cura d'ell mentre que trobem una llar definitiva. El temps de l'animal a la casa d'acollida dependrà del gos / gat acollit, del seu estat físic i psíquic i de les seves possibilitats d'adopció, per això varia entre una setmana i uns mesos.

Què significa ser una llar d'acollida?

Sent refugi significa donar una llar, dedicació i temps per a un animal que acaba rescatada d'una situació desafortunada i descuidat. D'aquesta manera pot ajudar a tenir cura d'ell mentre trobem una llar permanent. El temps mentre l'animal està allotjat depèn del seu estat físic i mental, i les seves possibilitats d'adopció, pot ser d'una setmana a diversos mesos.

Per què és important per a nosaltres que siguis casa d'acollida?

Les cases d'acollida són la salvació per a molts animals rescatats fins que troben una nova llar. Sense elles, molts gossos i gats haurien mort o seguirien en condicions terribles, però gràcies a les cases d'acollida aquests animals tenen l'oportunitat de viure en una entorn d'afecte i respecte i aprendre d'aquesta manera a entrar amb més il · lusió i preparació en la seva nova llar.

Per què és important per a nosaltres ser casa d'acollida?

Els refugis són la salvació per a molts animals rescatats fins que trobin una nova llar. Sense ells, molts gossos i gats moririen o quedarien en condicions terribles. Però gràcies a aquests refugis d'animals que tenen l'oportunitat de viure en un ambient d'amor i respecte i aprendre amb entusiasme a que es prepari per una nova llar.

Característiques dels animals a acollir:

Cadells: Són gossos actius, que necessiten ser educats i que per motius de prevenció de malalties no han d'estar en un alberg ni sortir al carrer fins que no estiguin totalment vacunats.

Gossos en perill de sacrifici o que es troben en condicions de maltractament: Són molts els animals que corren aquest risc i molts els avisos que rebem per aquests motius. Una casa d'acollida és la salvació temporal per ajudar-nos a trobar un adoptant i amb ells salvar la seva vida l'injust sacrifici al qual estan exposats molts gossos i gats a casa nostra.

Gossos majors: Solen ser acollides més llargues i molt necessàries, ja que per l'edat que tenen necessiten un entorn tranquil i unes cures especials, depenent de l'època de l'any són més propensos a refredar o patir dolors com artrosi en els ossos, amb la qual cosa no han d'estar vivint en llocs humits, freda amb l'excés de calor. L'avantatge d'aquests animals és que són molt tranquils i agraïts més summament bons i afectuosos.

Gossos malalts: Aquestes acollides són necessàries ja que gràcies a elles els gossos malalts o convalescents passen la seva malaltia o recuperació en una llar mentre els busquem una família definitiva.

Gossos problemes amb el trauma: Solen ser tímids o porucs i també molt desconfiats. Aquesta actitud prové per la falta d'atenció, socialització i de maltractament continu. Són gossos que han perdut la fe en les persones, però que són absolutament recuperables i podeu fer-ne gossos assegurances i alegres amb una mica de paciència i molt, molt d'amor. Sempre compteu amb el nostre suport per ajudar-vos amb la seva rehabilitació. És una experiència molt gratificant quan ho has aconseguit i una cosa molt important per a aquests animals.

 

Característiques dels animals per acollir

Puppies: Són gossos actius, que necessiten ser educats i per motius de prevenció de malalties que no haurien d'estar en un refugi o sortir al carrer fins que estiguin completament vacunats

Els gossos en perill de mort o que estan en condicions abusives: Hi ha molts animals que es troben en risc, de fet, rebem moltes trucades per aquest motiu. Un refugi és la salvació temporal per ajudar-nos a trobar un adoptant i amb ell a salvar les seves vides d'un sacrifici injust que estan exposats molts gossos i gats a casa nostra.

Els gossos grans: que tendeixen a ser protegit de llarg ia més molt NECESSARI, causa de l'edat que necessiten un ambient tranquil i cura especial. Depenent de l'època de l'any que agafar refredats fàcilment o tenir dolors com a resultat de la osteoartritis, pel que no han de viure en llocs humits, llocs freds o massa calents. L'avantatge d'aquests animals és que són molt tranquil i molt agraït també amable i amorós.

Gossos malalts: Aquests refugis són NECESSARI mentre que els gossos malalts o convalescents es recuperen d'una malaltia al país que busquem una família permanent.

Els gossos amb problemes o traumes: Ells tendeixen a ser tímids o temorosos i molt desconfiat.

Aquesta actitud ve de la manca d'atenció, la socialització i l'abús continu. Són gossos que han perdut la fe en les persones, però són absolutament recuperable i la mica de la paciència i l'amor que pot fer-los feliços i segurs de si mateixos. Vostè sempre comptarà amb el nostre suport per ajudar amb la seva rehabilitació. És una molt gratificant quan ho aconsegueixes i una cosa molt important per a aquests animals.

Té algun cost ser casa d'acollida?

Nosaltres intentem poder pagar totes les despeses de manutenció i veterinaris, encara que normalment les cases d'acollida col · laboren molt amb les despeses de alimetanción. Una ajuda que ens ve molt bé per la manca de recursos. Per a nosaltres el més important és la dedicació, el temps i l'afecte que li proporcioneu durant la seva estada amb vosaltres, ja que la seva recuperació és el més important de tot.

Ser casa d'acollida és una experiència molt gratificant, ja que col · labores en una causa molt important i necessària i ajudes en la lluita contra l'abandonament i el maltractament, brindant un animal necessitat una llar temporal on poder viure l'experiència de ser estimat i atès.

Quan marxen és difícil en moltes ocasions per a les cases d'acollida, però també has de pensar que el fet que es vagin és perquè han trobat una família per sempre que els cuidarà i mimar per a la resta de la seva vida. A més has complert amb la causa del rescat i rehabilitació d'aquests animals i la teva experiència pot ajudar a altres que encara esperen ser salvats.

Si per contra, vols adoptar al teu gos / gat acollit i aquestes segur d'aquesta decisió, només hauràs de posar-te en contacte amb nosotros.Las cases d'acollida tenen prioritat sobre l'adopció de l'animal, ja que aquest no hauria de patir un canvi més amb el període d'adaptació que això comporta.

Cal pagar per ser refugi?

Nosaltres tractem de cobrir tots els costos de manteniment i els veterinaris, encara que normalment molt refugi col · laborar amb les despeses de subministrament, això ens ajuda molt a causa de la nostra manca de recursos. Per a nosaltres el més important és la dedicació, temps i l'amor mentre s'allotgen amb vostè. La seva recuperació és el més important.

En ser una casa d'acollida és una experiència molt gratificant, ja que col · labora en una causa molt important i necessari i lluitar contra l'abús i la negligència, proporcionant a l'animal en necessitat d'una llar temporal on puguin viure l'experiència de ser estimats i cures .

En ser una casa d'acollida és una experiència molt gratificant considerant que col · labores en una causa molt important i necessari i que lluita contra l'abús i la negligència, proporcionant a l'animal en necessitat d'una llar temporal on puguin viure l'experiència de ser estimats i cures.

Si, però, vol adoptar un gos o un gat i que està segur d'aquestes decisions només ha de posar-se en contacte amb nosaltres. Refugis tenen prioritat sobre l'adopció de l'animal, ja que no hauria de passar per un canvi amb el període d'ajust que implica.

Més informació sobre acogidas.shm @ hotmail.es i al tel 692668227

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *