Apadrinar

Apadrina un gos

Apadrina un gos

Què és apadrinar?

Apadrinant ens ajudaràs a poder suportar les despeses de manutenció i veterinari que comporten els nostres animals rescatats mentre esperen amb nosaltres una llar definitiva

En què consisteix?

Consisteix en oferir una quantitat de diners (la qual cadascú pugui) mensualment per la manutenció d'un animal. A canvi, li enviarem la informació actualitzada, fotografies del vostre gos apadrinat i us mantindrem informats de tot el relacionat amb ell. Si surt adoptat us ho comunicarem de seguida i us donarem l'opció d'apadrinar a un altre dels nostres gossos que esperin una llar i que necessiti de la vostra ajuda.

Per què és important la teva ajuda?

Els padrins són persones molt importants per SENSE LLAR MALLORCA amb el teu col · laboració podrem seguir rescatant gossos o gats que encara esperen la seva oportunitat en condicions lamentables.
La durada d'apadrinament és fins que el padrí o la padrina vulgui. Si no pots seguir apadrinant més gossos per qualsevol motiu, només hauràs de dir-nos-.

Jo puc apadrinar?

Si no pots adoptar un animal o acollir temporalment a casa teva pots apadrinar-! Amb això pots ajudar en els costos de la seva alimentació, medicació, pipetes i intervencions mèdiques si són necessàries per a ell.

Apadrinar

Més informació al correu electrònic sinhogar.mallorca @ hotmail.es o al tel. 692668208

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *