Ajuda a Sense Llar Mallorca amb les factures veterinàries

1

Sin Hogar Mallorca debe más de 2000 euros en facturas veterinarias solo en uno de los tres veterinarios que nos ayudan en nuestra labor diaria.

Llevamos meses intentando sufragarlo, pero nos ha sido imposible debido a algunos casos complicados que hemos tenido que adelantar, como son las tres operaciones de Greg, que entre todas era más de 1000 euros que pagamos pero que dejamos arrastrando otras cosas incluidas en esta factura; la operación de codo de Amy, encara en recuperació després de diversos mesos; l'ingrés de gairebé quinze dies d'Anima, finalment fallecio la causa del Borm; Abu, avi cec i sense dents que finalment va morir; ingrés continuar durant diversos mesos de les ventrades rescatades, una a natura park i l'altra al carrer, amb continus virus i parvos; 03:00 leishmaniosi en marxa i totes les vacunes, patates fregides, castracions, medicaments, analítiques, cartilles, … que s'han anat usant en les entrades de gossos de la gossera de Petra amb la qual estem encara, fins al 30 d'abril, obligats a agafar els gossos que entren.

L'absència des de pràcticament octubre de fires i mercats als quals, gràcies al bon temps, ja comencem aquest cap de setmana, ens han fet que els deutes augmentin i no entre ni un cèntim.

Les adopcions, com tots sabeu són només per pagar les factures dels gossos que s'adopten, però els que segueixen en sense llar també tenen posades les seves rutines veterinàries.

Estem ofegats. Anem a començar amb aquest projecte de llei, pensant que la de la Clínica Vet. Palmanyola, similar, la podrem anar liquidant amb les fires dels propers mesos, però no podrem amb totes.

Hem parat l'entrada de gossos, i els que entren, és perquè algú paga totes les despeses, ja que nosaltres hem hagut de dir, PROU!

T'agraïm qualsevol col · laboració per petita que sigui. O no podrem seguir amb la nostra tasca.

Si pots aportar alguna cosa, pots fer-ho en aquest núm. de compte: GRUPO BMN SA NOSTRA 0487 – 2059- 26 – 9000018213

També pots fer-te soci des 5 euros al mes, o apadrinar algun dels nostres gossos.

Gràcies. Preguem màxima difusió.

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *