Condicions d'adopció

Si has decidit adoptar has de tenir en compte diversos coses:
La dopción

La dopción

Adoptar és una decisió responsable i important i si has decidit prendre-has de ser conseqüent amb la teva decisió. Recorda que els animals són éssers vius que necessiten cobrir les seves necessitats físiques i psicològiques. Tenir una mascota implica despesa mensual de menjar i veterinari, exercici diari i companyia per part dels seus amos. Si adoptes recorda que són gossos o gats que han patit en la seva vida l'abandonament, el maltractament i el rebuig i que tu tens l'oportunitat de fer-los feliços, de complir amb ells com adoptant (ells ho faran sempre amb tu) i responsabilitzar d'ell per a la resta de la seva vida.

 

Condicions d'Adopció

1) Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic sinhogar.mallorca @ hotmail.es, (o contacti amb nosaltres en línia a través de la pàgina web) dient que el gos o gat que desitja. Tractarem de respondre el més aviat possible a les seves peticions i l'informarem tot el que vostè necessita saber.

2) Ompliu el formulari d'adopció, perquè puguem arribar a conèixer millor i apreciar moltes coses. És molt important llegir acuradament i de contestar amb sinceritat. Després que la rebem, ens posarem en contacte amb vostè. No t'oblidis de completar la secció de dades de caràcter personal.

3) Farem una visita prèvia a l'adopció, per comprovar si la mascota que desitja adoptar és compatible amb el llar, la família i la vida quotidiana. De vegades volem un gos tan dolent, però després ens adonem que no podem oferir el millor ambient per a aquesta mascota específica. Només volem per assegurar-se que serà feliç a la seva nova llar.

4) Haurà de prendre el gos / gat a casa per uns dies, d'aquesta manera vostè pot estar 100% assegurar-se que és la mascota ideal per a vostè, que es porta bé amb altres membres de la família i altres animals que pugui tenir. Una vegada que l'adopció està totalment decidit, farem un contracte, canviar el xip propietari i el gos / gat serà lliurat definitivament.

 

Informació important per poder adoptar a un dels nostres gossos o gats:

Com lliurem als nostres gossos i gats? (Inclòs en la quota d'adopció)

– Vacunes al dia

– Xip: Tots els nostres animals que surten adoptats porten xip per ser quelcom necessari en cas de pèrdua i perquè aquesta estipulat per llei.

– Desparasitats: Externa i internament

– Castrat: Tant gossos com gats, els mascles adults com les femelles adultes es lliuren esterilitzats / castrats per evitar futures malalties, ventrades no desitjades i tranquil · litat per al gos i l'adoptant. Hem col · laborar entre tots a pal · liar la massificació d'abandonaments i la super població canina i felina. En el cas dels cadells s'entregaran amb compromís d'esterilització / castració futura

– Als majors de 1 any se'ls fa un test de leishmaniosi i als cadells se'ls realitza una analítica de "Parvovirus" i "Coronavirus" si mostren símptomes d'aquestes malalties.

 

Informació important per a adoptar

Com podem donar als nostres gossos i gats? (Inclòs en la quota d'adopció)

- Totalment vacunats fins a la data

- Xip: això és necessari en cas que es perd i també és obligatòria per llei.

- Wormed: externa i internament

- Esterilització: Tant els gossos i gats, mascles i femelles adultes són esterilitzats / esterilitzats abans de l'adopció de prevenir malalties futures o cadellades no desitjades, i per millorar la salut del gos i el Confindence `s adoptant. Tots hem de col · laborar per aturar la sobrepoblació de gossos i gats. Pel que fa als cadells, se'ls donarà amb compromís d'esterilització .

– Una prova de la leishmaniosi es farà en gossos de més d'un any d'edat, i proves de parvovirus i Coronavirus en gossets, sempre que presentin símptomes d'aquestes malalties.
Per què cal esterilitzar / castrar?

L'esterilització / castració és una decisió important que prenem per evitar les ventrades no desitjades, la il · legal cria, la massificació d'abandonaments i les malalties de pròstata o de mames que sorgeixen en els gossos i gats a partir de certa edat. No imagineu la quantitat de cadells que trobem abandonats a la seva sort de ventrades no desitjades, són moltíssims els que abandonen i són molt pocs els que sobreviuen sinó troben algú que els rescat. La cria il · legal és un comerç molt en auge i que no està permès llevat que siguis criador acreditat. Comercialitzar indegudament amb els animals és una cosa que va en contra dels seus drets. També les malalties s'eviten gràcies a aquest procediment i és una forma d'allargar la vida de la nostra mascota. Finalment prendre aquesta decisió és bona per a ambdues parts, tant per al gos / gat com per l'adoptant, ja que viuen més relaxats i evites l'estrès que tenen en l'època de zel i en el seu caràcter en general.

Si estàs interessat en adoptar un dels animals de En Adopció per omplir el formulari pre-adopció fes click AQUÍ

Per què hauria esterilitzar / neutre?

 

L'esterilització / esterilització és una decisió important que prenem per evitar cadellades no desitjades, cria il · legal, abandonaments massius i de pròstata o malalties de la mama que es plantegen en els gossos i els gats després d'una certa edat. Ni tan sols es pot imaginar el nombre de cadells de ventrades no desitjades va deixar per aquí, i només uns pocs poden sobreviure si no són rescatats. El comerç il · legal de cria està augmentant cada dia. La comercialització i el màrqueting amb els animals va en contra dels seus drets. També, malalties que s'eviten amb aquest procediment i és una manera de fer la vida de la mascota ja. Finalment prendre aquesta decisió té beneficis i avantatges per a totes dues parts: el gos / gat i l'adoptant, perquè van a viure molt més relaxat i lliure d'estrès , especialment durant la temporada d'aparellament.

Si vostè està interessat en l'adopció de, només ha de AQUÍ i ompli el formulari de pre-adopció.

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *