Festa d'aniversari SHM

Un any més, Ia tres fill, els que anem a celebrar des que vam començar aquest camí. I per això, tindrem una festa Flower Power a favor a l'associació on espero veure't.
festa

Hi haurà diversió per als més petits, per als gossos, i també per a tu. En els tipus que això serà un dia especial per a tots.

Hi haurà actuaciones i activitats, realitzades per voluntaris i professionals de forma altruista perquè tots puguem gaudir d'aquest dia i per recaptar fons per a la causa que ens manté aquí, a peu, cada dia. Gràcies a tots ells, des d'aquí.

10h: S'obren les portes i comença la Festa.

10.30h: Taller de manualitats per als nens, que es prolongarà durant el matí, amb diverses activitats. Ens acompanyarà també Peus i Potes, educació canina, Que parlarà sobre Adopció, Quan adoptar?, Com triar el gos?, consells de quan el gos arriba a casa, adoptar un gos ¿adult, el gos d'edat avançada?

11.30h mentre els nens estan entretinguts amb el taller, els grans ens submergirem en un món de rialles amb el taller de risoteràpia a càrrec de Christina Moreno, que, després de l'èxit de l'any passat, repetim experiència.

12h: Aida Cortecero vindrà a fer una xerrada sobre “Vida Vegana” perquè entenguem més el concepte del veganisme, la lluita i el carisma per a tot aquell que senti curiositat o necessiti suport en la seva decisió.

13.30h – 15.30h Hora del dinar, amb un menú vegà especial per a tots els assistents:

* L'amanida de pasta paella de verdures + amanida de fruites. Preu x menú: 5.50 euros. Begui comprar al Sa Possessió bar, les vendes van en concepte del lloguer del local.

Tant durant el menjar com durant el dia, DJ Tomeu Comellas ens amenitzarà amb la seva experiència traslladant als anys 60/70/80, temàtica de la festa.

16.30h Xerrada educativa a càrrec de Jaume Llabrés, on podràs fer totes les preguntes que et inquieten amb el teu gos. Seguidament, si les urgències veterinàries no ho impedeixen, els col · legiats veterinaris de Serveis Veterinaris Ciutat d'Inca ens respondran a les teves preguntes sobre la salut del teu gos: malalties, leishmaniosi, castració… etc.

17h Presentació a càrrec de Beatríz Díez Mayens, presentadora de l'Canal4, el Concurs Caní on el teu gos podrà participar, amb un donatiu de 1.50 euros, per poder optar a un dels tres premis que es repartiran segons les categories següents:

* al més simpàtic
* al més elegant
* al més murri

Seguidament farem la Desfilada Concurs de gossos adoptats SHM 2014, amb la categoria de:

* al més adorable

17.30h La Pirueta, repetirà, després de l'espectacle meravellós que ens van presentar l'any passat, trepitjant el tablao amb força i color, amb el seu flamenc i poder.

Els més petits, al costat del castell, un pallasso els traurà els seus millors somriures.

18.30Conills h Ceba, grup mallorquí, ens presentarà el seu treball, amenitzant la tarda, demostrant que quan hi ha ganes i esforç, els somnis s'aconsegueixen.

19.15h Gran Batukada con Tambors per a la Pau.

19.30h Gran Rifa Final 'amb més de 30 grans premis!! i Fi de Festa de mà de DJ Tomeu Comellas.

Hi haurà els estands següents:

* Mercat solidari de SHM
* Toñy Acosta
* Bàrbara López Forder
* Orejotas busquen llar
* SPAP Mallorca
* Artesanies Cris.

* Llúcia Benito ens donarà massatges a preus de riure a favor de SHM a l'habitació del relax, on estarà acompanyada per Trini i María José, ensenyant-te i perquè provis els productes Mary Kay que faran que treguis partit de la teva pell.

* Cangurs de Mallorca, Guarderia per als teus peluts, estaran amb el seu estand per ensenyar la seva tasca solidària amb SHM.

* OBHY fotografia, amb Mònica Daniela Monserrat Vivern tindrà un photocall a part de gravar i fotografiar l'esdeveniment amb el seu segell de professionalitat.

* Art Gravats també estarà amb els seus plaquetes gravant tot el dia perquè el teu gos estigui més segur.

* Marion Doñaque estarà amb el seu kit de maquillatge infantil perquè els més petits gaudeixin de les seves fantasies.

* ¡¡Tindrem la visita sorpresa durant diversos moments del dia de Mickey i Minnie Mouse !!! Perquè puguis fer-te una foto amb ells i gaudir d'un record inoblidable.

* Castell inflable tot el dia per als més petits gràcies a Lloguer de Castells Inflables Mallorca.

* Taula de menjar artesana per fer-te el gust del picar, berenar… Si vols portar alguna cosa, sigui salat o dolç, descompte en l'entrada i un número gratuït per a la rifa.

* Sortejos, una tómbola infantil,¡¡¡I muuuuuuuuuuuuuchas coses més que no et desvetllar… t'esperen!!! T'ho perdràs?

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *