Gossera municipal de Son Reus

En aquests últims anys cada vegada ens estem conscienciant més sobre la importància d'adoptar en lloc de comprar . Una prova d'això són els últims dades publicades a la pàgina web de la gossera de són Reus en què en l'últim any s'ha reduït el nombre de sacrificis. Però no només són els adoptants particulars els que adopten, les protectores d'animals fan un gran esforç en rescatar al màxim nombre de gossos possible de gosseres com Son Reus i Natura Park, sobretot els que ningú ha adoptat per la seva edat, raça,… i que són a la llista de sacrificis.

La història de Sense Llar Mallorca aquesta molt lligada a la gossera de Son Reus ja que és allà on es van conèixer 4 voluntàries i van decidir crear aquesta associació. Van crear el seu emblema amb un dels primers gossos rescatats, Baró, un pastor mallorquí que era a la llista de sacrificis per la seva agressivitat causa de la por i l'estrès. Baró viu ara en una associació amb més avis com ell on s'ha convertit en un gos fantàstic i feliç.

logo

En Sense Llar Mallorca volem seguir rescatant gossos però no serà possible fins que aconseguim pagar les factures veterinàries. L'última gossa rescatada de la llista de sacrificis Lluna (ex gàbia 118 Son Reus); rescatada per Joana i amb ajuda de Catalunya com particular, ja que Sense Llar Mallorca no es pot permetre més despeses. Gràcies a dos padrines es segur diners per la seva sortida, desparasitació, menjar i castració.

Lluna

 

 


Veure mapa més gran
Tota la informació en: http://csmpa.palmademallorca.es

Direcció:
Camí de Son Reus, s / n
07120 Palma de Mallorca (Illes Balears)
Dades de contacte
Telèfon: 971 43 86 95
Fax: 971 43 88 64
Correu electrònic: [email protected]

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *