Sobre nosaltres?

AJUDA, CONSCIÈNCIA, DIFON, ADOPTA

 

271151_256385217711616_233030113380460_1226065_4594602_n

 

Gifs-Animats-Gossos-11

 

Al juny de 2011 comencem Sense Llar Mallorca amb la idea de crear una pàgina a Facebook ) per a la difusió de gossos abandonats, de gossos a punt de sacrifici en les gosseres de l'illa, gossos rescatats per particulars, gossos perduts ... per facilitar l'adopció en la majoria dels casos publicats. Comencem 4 noies, que ens vam conèixer fent un voluntariat a la “Perrera de Son Reus”, la gossera municipal de Palma, on facilitàvem als adoptants els casos més urgents en perill de sacrifici, fèiem fotografies per publicar-les en facebook per a la seva difusió d'aquests casos i donàvem informació als interessats a adoptar de qual era el millor manera de fer-ho. Col · laboràvem amb diferents associacions destinades a rescatar els gossos d'aquesta gossera i quan decidim formar Sense Llar Mallorca pensem a acudir no només a aquesta sinó també en una altra gosseres de Mallorca per seguir fent el voluntariat.

En poques setmanes Sense Llar Mallorca va ser guanyant adeptes a la pàgina del facebook, creant també la nostra pàgina web i acollint particularment alguns casos que arribaven a les nostres mans per donar-los en adopció. A poc a poc vam crear una xarxa de cases d'acollida per donar aixopluc als gossos abandonats i dedicant principalment als gossos del carrer, abandonat els perduts, proporcionar adopció do. També agafàvem casos de gossos passats de termini en gosseres on es sacrifica, de ventrades no desitjades, de particulars ... en paral · lel sempre amb els sense sostre del carrer.

 

És impossible ajudar-los a tots, però intentem que tots tinguin difusió i que es donin en adopció amb la màxima garantia que aquests gossos no tornaran a patir l'abandonament ni la solitud; ni humiliacions ni maltractaments; amb una llar digna i adequat per a ells. La nostra idea és recollir el major nombre de gossos però sempre que se'ls pugui donar una qualitat de vida mentre estan amb nosaltres oa les nostres cases d'acollida. Els gossos quan arriben a nosaltres passen per una revisió veterinària, se'ls posa el xip (si no el porten), es desparasita Internament contra les tenies intestinals.
Al juny de 2012 hem celebrat el nostre I Aniversari Sense Llar Mallorca, emprenent una nova etapa més madura amb una suma de nous membres, en col · laboració amb l'Ajuntament de Petra, facilitant un refugi o instal · lacions on poder traslladar els gossos que tenim ara i els que aniran apareixent a en l'àrea de Petra, encarregant del seu rescat, manteniment i adopció. Tot i això seguim mantenint la nostra xarxa cada vegada més extensa i valorada de cases d'acollida, que fan una tasca inigualable, dura i agraïda alhora, amb els nostres perros.xternamente contra puces, Garrapata i leishmaniosi. Se'ls posa les vacunes, es fan tests de control de malalties diverses i es castren. I és això únicament el que cobrem quan els lliurem en adopció. No vam guanyar res en les adopcions i ens abastim econòmicament dels socis, de donatius i dels mercats i fires a què anem habitualment els caps de setmana per recaptar fons per poder mantenir-los en condicions òptimes i reglamentàries. També disposem d'un grup de voluntaris fermes que ens ajuden en les tasques de neteja, banys, passejades, esdeveniments ...     

                           

wapa-web1-300x200

  "Si se t'oblida la seva sufriment, jo t'ho recordo. Si no els entens, jo et Tradueixo. Tu pots callar, però mentre seguim vius, nosaltres PARLAREM PER ELLS "

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *