Rifa Solidària

INFO: RIFA.
COM FALTEN TAN POCS DIES I NO ESTEM A LA MEITAT DE LES VENDES… per al termini de la rifa, hem decidit AMPLIAR EL TERMINI fins al 31 D'OCTUBRE.
LA RIFA S'HARA AMB LES TRES ÚLTIMES XIFRES DEL DIA 31 D'OCTUBRE DE 2013….
PREMIS:
* CAP DE SETMANA PER 4 PERSONAS EN HOTEL CALA MILLOR * BANDOLERA, MOTXILLA I SAMARRETA DE BOTIGUES XISCA. * VAL 20 EUROS JOIERIA ALADIN. * A L'ESCENA EN RESTAURANT Sineus X GENTIL Creasy. * SOPAR PER A DUES PERSONES A WIN GARATGE X GENTILESA DE Win Garatge * 4 ENTRADES A PALMA AQUARI DE BONDAT X Jessica. * SENALLA hecha a mano X GENTILEZA DE SENALLES FESTES A MÀ. * VAL PER PASTÍS PER 4 PERSONES X GENTILESA DE pastissos Jana
TOT PER AL GUANYADOR!!!
Què li espera??? PER COBRIR ELS GAIREBÉ 2000 EUROS DE FACTURES VETERINÀRIES.
TENIM QUASI 400 VENUTS. ENS QUEDEN mooooolts FINS ALS 999 QUE HI HA qeu VENDRE.
5 NUMEROS = 5 €
Portem 5 mesos d'inactivitat. Hem anat adoptant alguns gossos que tenim, però no hem agafat casos nous. Teniem nombrosos deutes que ens van fer parar.
Hem recaptat en aquests 5 mesos suficients per cobrir diversos deutes… però encara ens queden més de 3000 euros a la clínica vet. d'Inca.
Veure'ns aclaparat, i no sabem que fer més. No estem de braços creuats i gairebé cada cap de setmana estem a les fires, intentant recaptar amb coses de segona mà, artesanals i per als gossos però no aconseguim recaptar gairebé 50 x EUR just. I així no podem cobrir despeses.
Per això, hem pensat, tot i seguir el ritme de les vacances, esgotador, muntar una rifa. Tenim tres premis.
* Cap de setmana per 4 personas en Hotel Cala Millor de Cala Bona, a partir d'octubre. * Ampolles de xampany * Pastís personalitzada per 4 Pastissos de Jana.
Perquè tinguis un cap de setmana, a finals d'estiu, impressionant!!!
1003175_689865014363632_1843493912_n

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *