Botiga SHM

Botiga SHM

Botiga SHM a Facebook

Mercat solidari: llibres, roba, complements,…

Més, aquestes empreses ens donen una % de les seves vendes si en comprar algun producte dius que vas de part nostra!! :

Empreses col · laboradores

 

JANA PASTISSOS

Pastissos casolans personalitzables, clàssiques i de fondant! Fetes a mà i toodo comestible, diversos farcits a triar!!

Donatiu SHM: 15% guanys

Farcits diversos a triar: oreig de xocolata, escuma de xocolata blanca o negre, maduixa, flam, crema, crema llimona, dolç de llet ... al teu gust!

Exterior de lacasitos, estatuetes de l'oblia, de Conguitos, de figuretes fondant fetes a mà ... personalitzable!

Pastissos Jana ... solidària i molt molt dolç. Digues que vas de part de SHM!!

Joan: 659.043.184

OB-HY FOTOGRAFIES

Hi ha moltes més fotos, visita al facebook: http://www.facebook.com/theobhy

o web: http://www.the-objective-photography.es/

Preu: Cada foto Mida Poster (Dina 3) 7€.
Preu Oferta: 2 Fotografies mida pòster (Dina 3) 12€.
¡Preu OFERTA: 4 Fotografies mida pòster (Dina 3) 20€!!
Foto Foli Mida Preu (Dina 4): 4€ Unitat.

TELÈFON DE CONTACTE: 628.812.864.!

PER CADA VENDA QUE FACIN DE PART DE SENSE LLAR MALLORCA, Una donació ens donarà.

 

 

OLI DUNTEMPS

Ampolla: 7€
Donatiu 1 SHM: 20%

Oli d'oliva verge artesanal com es feia abans, de producció limitada.
Compten amb poc més de 5 hectàrees d'olivar de les varietats arbequina i picual a Petra. Riquíssim!!
L'oli produït és de primera premsada, en fred, sense filtrar per conservar totes les seves qualitats. Les olives són recollides manualment en el punt òptim de maduració.

www.oliduntemps.cat
[email protected]
Pèrdua. comandes: 600 215 609

Les comandes que es facin a través de sense llar mallorca obtindran per l'associació un 20% de la venda a manera de donatiu per als nostres animals.

Lucia Benito, Palma de Mallorca. Quiromassatgista.

El massatge és una tècnica que es remunta segles enrere, utilitzada pels primers pobles com Grècia, Xina, Índia entre altres, que va passar de generació a generació a través de les civilitzacions posteriors.

Per a mi, el massatge, és un estil de vida i de salut tant espiritual com físic-psíquica.
"Qui té cura del seu cos, conreessis de la ment "o" Mens sana in corpore sa ".
El món del massatge és molt ampli i varia molt segons cada persona i les seves necessitats. No hi ha un mateix massatge per a tothom, és a dir, un massatge es personalitza per a cada cos i necessitat, encara que tot massatge part d'una base.

RELAXA'T I GAUDEIX !!!
Aromàtics - Relaxants 25 €
Descontracturants - Esports 20/30 €
De prevenció (especial per a la 3a edat) 15/20€
CITA PRÈVIA: 971 274 083
Quiromassatgista titulada.
Per cada soci / voluntari / adoptant demani algun tipus de servei que donen a Sense Llar Mallorca 3 € donació mínima com.

Entre els massatges que ofereixo podem trobar:

Massatge Relaxant o Aromàtic:
Massatge Descontracturant i Esportiu. (amb l'oli sense)
Massatge Tailandès.

[aleró (paràmetres opcionals van aquí)] Massatge Relaxant o Aromàtic: És, segurament, el tipus de massatge que tots coneixem i tenim en ment. Es pot fer en llitera o en sòl, amb olis perfumats sense la. És un massatge relaxant amb intensitat i velocitat que pot variar segons les necessitats del client i la finalitat a què volem arribar: relaxar el cos i la ment; o bé tot el contrari, estimular el cos per sentir-nos més actius.
Aquest últim es pot utilitzar per activar el sistema circulatori i el cos d'una persona que necessiti "despertar" la seva energia (esportistes abans de l'entrenament o en competició, persones amb estats anímics baixos, persones amb mala circulació sanguínia o que estan molt de temps de peu o assegudes, etc) usant aromes que activen el cos i la ment. Per això prefereixo anomenar aromàtic, perquè depenent dels recursos que utilitzis s'aconsegueix un cap o un altre.
Aquest massatge està recomanat per a tot tipus de persones (embarassades des dels 4 mesos, sempre amb consentiment mèdic)
Massatge Descontracturant i Esportiu. (amb l'oli sense)
El massatge descontracturant té com a finalitat relaxar els músculs i descontracturar la zona afectada. D'intensitat mitjana-alta, se sol combinar amb l'esportiu que consisteix a augmentar la força després d'uns estiraments dels músculs escurçats.
Aquest massatge està indicat per a qualsevol persona en general, sobretot a esportistes i persones sotmeses a estrès físic. Molt recomanable l'etapa dels estiraments per estirar els possibles músculs escurçats. (Embarassades només la fase d'estiraments, des del primer mes, sempre amb consentiment del metge)
Massatge de prevenció: aquest massatge es basa en exercicis i massatges per prevenir malalties com reumas, dolors musculars, artritis, problemes de mobilitat.
Indicat per a totes aquelles persones que volen prevenir i cuidar els seus músculs i articulacions, com aquelles que ja pateixen la malaltia (des 40 anys fins gent gran, amb indicació del metge).
Massatge Tailandès. Aquest massatge de es practica a terra sense oli i amb roba. Consisteix en unes pressions i estiraments en els punts d'energia estratègics del nostre cos. D'intensitat alta, pot fins i tot fer mal, però val la pena patir uns minuts per tal d'obtenir els resultats de relaxació total, sensació de pesadesa, cansament; però l'endemà et sents com a nou després de dormir i descansar. Per això, aquest massatge el recomano per la tarda-nit.
Amics i familiars en provar aquest massatge oriental, "Patir", sentir dolor en algunes zones, però el sorprenent és que en veure els resultats i com se sentien al dia següent van voler repetir! i tornar a "passar-ho una mica malament si després he de sentir-me bé" (com ells diuen).
El recomano per a tot tipus de persones. Especialment, recomanat a aquestes persones amb estats anímics baixos, cansament, esgotament, amb estrès, entumiment muscular. No indicat per a embarassades.
El massatge també està indicat per alteracions musculoesquelètiques com ara cifosi, artrosi i artritis, restrenyiment, cefalees, ciàtiques, etc. [/aleró]

 

NAISDEI

En Naisdei fem moltes coses, i totes són de Feltre. Són coses que pretenen ser Originals, Útils, Boniques i Assequibles. Per cada comanda que Feu de Sense Llar Mallorca a arribar Veure una donació. Consulta do web

 

 

MASSATGES SOLIDARIS

Si vols fer-te un massatge i ho sol · licites amb Marina i Lluc si dius que vas de part de Sense Llar Mallorca ens donen una part del que pagues a manera de donatiu.

 

1005675_697599173590216_1395286582_n

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *