Últim passeig solidari del 2013

Realitzarem un passeig Caní pel Bosc del Bellver.
1455972_767752856574847_1780633870_n
Estan tots convidats a venir amb els seus gossos ia qui no tingui gossos també, ja que portarem alguns dels que tenim en adopció i necessitarem mans lliures per portar aquestes corretges!!
També convidem a les nostres cases d'acollida a que s'animin a venir amb el solet que ens estan cura ia qualsevol altra Associació a que porti a alguns dels gossos dels seus refugis !!…
La idea és que ens retrobem i ens coneguem (els que no ens coneixem), que es coneguin els nostres gossos i sobretot que passem una bella tarda al costat dels nostres amics peluts!!
La quedada és al Pàrquing del castell, Estarem des de les 15:00hs rebent donacions i donant informació de la nostra tasca, potser tu també puguis ser part de Sense Llar Mallorca!!
Necessitem Penso, ja que només ens queda per a unes setmanes, pots portar-nos el de la marca del supermercat (Compy de Mercadona per exemple) i sacs petits de no més de 10kg si us plau, també necessitem Collars i corretges, qualsevol tipus d'objectes que es puguin vendre en els nostres mercats solidaris (Xampus, Mantes, Llaminadures, Bressols, Ossos, etc…), tindrem una guardiola a disposició, tot ens ajuda per poder seguir amb aquesta dura tasca pura i exclusivament per a ells, els principals protagonistes, nostres Estimats peludines!
A les 15:30 sortirem rumb a l'interior del bosc, anirem per camins de poca dificultat i farem una parada per descansar i prendre aigua a mig camí, calculem que a les 17:00hs acabaran.
Finalment ens prendrem una bonica foto de tots els participants!!!
Esperem que els!!!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *