Un euro pot salvar moltes vides

**** Un Euro pot salvar Moltes Vides!! – 2015 ****

1 euro

Aquest any, començarem amb una interessant campanya per poder ajudar a les protectores que més necessiten saldar deutes veterinàries causa dels diferents rescats.

Començarem amb Sense Llar Mallorca que té un deute que supera els 6.000 €

Sense Llar Mallorca és una associació que està activa des de Juny de 2011 amb més de 400 rescats de gossos a l'esquena en els seus 3 anys i mig de vida.

Aquest any ha rescatat 150 gossos, dels quals 120 ja han trobat una família.

Els diferents despeses veterinàries per assegurar el perfecte estat de salut dels gossos que lliuren en adopció i els tractaments especials, proves i operacions, són superiors a les despeses que cobreix l'adoptant, per tant, sempre queda una diferència econòmica negativa per a l'Associació que suma i acumula.

Avui en dia, això passa amb TOTES les associacions, ja que en moltes oportunitats, molts gossos trigar mesos a sortir adoptats i cada gos té un cost de vida 100% costejat per les associacions.

CAP Associació rep ni un cèntim de l'estat, tot es recapta per donatius, esdeveniments i socis.

És per això que volem fer campanyes anuals… avui és per Sense Llar Mallorca, l'any que ve serà per a una altra i així intentant alleugerir el pes que les associacions tenen a l'esquena!!

Com pots participar per donar un euro?

És molt fàcil.

Entra al següent enllaç goo.gl/forms/6hYUwKFAjE i farcides el formulari, no ens has de deixar més dades que el teu nom, email, zona on vius i poc mes.

En el transcurs de l'any farem quedades puntuals per zona i t'avisarem quan estiguem a prop de la teva perquè t'acostis a deixar la teva aportació.

Anirem amb la Perroneta Hociquera itinerant per tota l'illa durant tot l'any buscant el teu euro que tant ajudarà a seguir endavant!!

Moltes Gràcies!!!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *